MenütérképNem rossz ez a honlap, de mik ezek a fura címek? Nem egyszerű itt kiigazodni - keresek valamit, de gőzöm sincs, merre induljak - egyáltalán, hol vagyok?

A válasz egyszerű: Ön itt áll. Vagy ül. Esetleg fekszik. A könnyebb tájékozódás érdekében az alábbiakban néhány mondatban összefoglaltuk a honlapunk 6 menüjében és 18 almenüjében található tartalmat (az egyes menük és almenük címeire kattintva az adott oldalra juthat):


Főoldal

Az ”elfnet.hu” címet bepötyögve ide érkezik a látogató. Itt található az oldal logója, a honlapon lévő cikkek száma, az utolsó három frissítés, valamint az, hogy várhatóan miről fog szólni a következő írás.


Az Elfnetről

Ez az aloldal szűk keresztmetszetet ad a honlap múltjából, jelenéből és jövőjéből. Meg hasonlókból.


Menütérkép

Itt segítünk eligazodni oldalunk útvesztőjében. Ha ezt a szöveget olvassa, akkor már meg is találta az elfnet.hu menütérképét!Termékeink

Az Elfnet berkein belül létrejött gyakorlatilag minden, ami nem cikk. Ide kerülnek azok a dolgok, amik nem férnek be két almenüjébe (hasonlóan a Haditechnika menühöz). Az oldalnak ez a része most kong az ürességtől.


Játékaink

Ez egyenlőre csak egy helykitöltő, de majd kerül ide valami (egyenlőre teljesen üres).


Kiadványaink

A honlaphoz tartozó (vagy attól teljesen független) Elfnet-es írások (de nem klasszikus cikkek).


Ruházatunk

Hasonló a Kiadványok almenühöz, jelenleg póló-mintákat mutat be.


Videóink

Olyan, mint a játékaink: egyenlőre teljesen sivár.Kikapcsolódás

Mint a neve is mutatja, ez a menü a lazulásról szól. Ezen az oldalon nincs külön dedikált tartalom, az alábbi öt kategóriát fogja össze.


BeKapcs

Ehhez a furcsa nevű almenühöz be kell kapcsoli a gépet, ugyanis itt számítógépes játékról esik szó (elsősorban kevésbé ismert, kisebb fejlesztők remek alkotásairól).


Celluloid mesék

A BeKapcs párja, de itt nem számítógépes játékok, hanem rajzfilmek (és animációs filmek és animék) találhatók.


Pixelhölgyek

Rajzfilmek és animék válogatott hölgy- és úr-szereplői, életük, jellemük, történetbeli szerepük: jók és rosszak egyaránt. Plusz jó rosszak is.


SokKEREKkerék

Sok-sok kerék, valamivel kevesebb járművön. Ötféle cikk tartozik ide (némi átfedéssel): háromkerekűek, mikroautók, a szocializmus járművei, kevésbé ismert márkák hagyományos típusai és rikta sportautók.


Társasjátékok

Mondhatnánk, hogy minden, ami táblás-, kártya- vagy bármilyen más játék, de valójában csak néhány kiemelkedő cím tartozik ide.


Vezetőfülke

Ez az almenü a legkülönfélébb személy- és teherszállító járművekkel foglalkozik (célkeresztben a tömegközlekedés). Jelenleg mozdonyokról olvashat az ide tévedő.Haditechnika

Olyan katonai eszközök, amelyek nem férnek be a hozzá tartozó öt almenü egyikbe se (se nem hajók, sem harckocsik, helikopterek, kézifegyverek, sőt, még csak nem is repülők). A honlap többi részéhez hasonlóan ez a szekció is különlegességekkel foglalkozik, jelenleg könnyű különleges járművek, önjáró lövegek és vízi harcjárművek tartoznak ide.


Hajók

Akiknek a harckocsik sem elég nagyok vagy nem elégszik meg egy-két löveggel, azok számára jó hírünk van: ez az almenü dugig van nagyobbnál nagyobb páncélosokkal (és páncélozatlan hajókkal is).


Harckocsik

Páncélosok az első világháborútól napjainkig: könnyű, közepes és nehéz harckocsik, páncélvadászok és fő csataharckocsik (MBT-ok). Meg kétéltűek. És persze légideszantos típusok.


Helikopterek

A harcjárművek között sokáig a forgószárnyasokkal foglalkozó volt a legkisebb, de mostanra már ez is közel 50 írást tartalmaz. A cikkeket itt is három kategóriába soroltuk, ám ez nem időrendi, hanem méretbeli (könnyű helikopterek, harci helikopterek, szállító helikopterek).


Kézifegyverek

A Haditecnika menü legfiatalabb és legkisebb almenüje - a többiekkel szemben - nem harcjárművekről, hanem fegyverekről szól (ha ez a címből nem lett volna a címből egyértelmű).


Páncélautók

Technikailag ez a Haditechnika legfiatalabb almenüje (2017. május 20-án jött létre), valójában azonban a honlapon már 2011-ben is szerepeltek páncélautók - mindössze korábban a Haditechnika menüpontban kaptak helyet.


Repülők

Mint ahogy a neve is mutatja, itt a legkülönfélébb merev szárnyú gépek találhatóak, három kategóriára szedve: második világháború előtti, alatti és az utáni gépek (akárcsak a Harckocsik almenünél).Fórum

Önálló menü, egy fórum - jelenleg nem üzemel. Ha kitaláljuk, hogy mire is használhatnánk, akkor megcsináljuk.


Impresszum

Az oldal technikai adatai és statisztikái találhatóak itt: a tavalyi évet összefoglaló Elmanach, jogi nyilatkoziat, elérhetőség
- semmi túlzottan érdekes.


Reméljük minden kérdésére választ kapott - ha nem, akkor azt javasoljuk, hogy kezdjen el kattintgatni az oldalon, amíg olyat nem talál, ami felkelti az érdeklődését.

Ötlet.Minőség.Elfnet.hu | 2011-2021 | Minden jog fenntartva.