KikapcsolódásVan öt perce? Több? Szeretne valami kevésbé komolyról olvasni? Hallott egy címről, de nem tudja, megéri-e megnézni, kipróbálni? Esetleg ajánlhatunk egy ajánlót? Ha igen, az alábbiakban a kikapcsolódás menüpont részeiről olvashat pár sort, hogy megtudja, merre érdemes továbbindulnia (az adott oldal eléréséhez kattintson a vastagon szedett szövegre vagy a képre):


BeKapcs

Ez az almenü az aktív kikapcsolódáshoz egyaránt szolgál ötletekkel, mindezt akár a nappaliban, egy karosszékből, ugyanis itt külünféle számítógépes játékok találhatóak: ajánlhatunk például egy több mint negyed évszázada született labirintust, benne szörnyű lényekkel és mesés kincs reményével? Esetleg istencsászárt játszana egy hazai fejlesztésű stratégiai játékban? Vagy inkább egy apró faluban virágoztatna fel egy farmot? Jó hírünk van: most mindezt megteheti, elég csak a Eye of the Beholder II-re, az Imperium Galactica II-re, illetve a Stardew Valley-ra vetnie tekintetét.


Celluloid mesék

Kedveli a rajzfilmeket, de már egymilliószor látta A Hithetetlen családot? Ha nem, akkor ajánljuk figyelmébe a szuperhős-család fantasztikus történetét (főszerepben Mr. Irdatlan), amennyiben viszont igen a válasz és valami újra vágyik, próbálja ki a Münó, a holdbéli manót, amely egy álomszerű történetbe invitálja a nézet, esetleg egy bátor kis rókakölyök, Vuk történetét.


Pixelhölgyek

Jóképűek, erősek, legyőzhetetlenek: az animék és rajzfilmek szereplői általában idealizált fiúk, férfiak, de azért akadnak kivételek - a honlapnak ez a része közülük szemezget: a hercegnőtől a vak földidomáron át egy igazi boszorkányig széles a paletta.SokKEREKkerék

Röviden így jellemezhetnénk ezt az almenüt: minden, ami gurul. E járművek között éppúgy megtalálható a világ legkisebb személyautója, mint egy apró indiai elektromos autó, egy kisbusz a Lett Szovjet Szocialista Köztársaságból vagy az első számú maláj személygépjármű.Társasjátékok

A társasjátékok egyetlen blokkot alkotnak, itt a cikkek a többiekkel szemben nincsenek kategóriákra bontva, igaz, a könnyebb választás érdekében feltüntetésre kerültek a játékok nehézsége és hossza. Így első pillantásra látható, hogy a szellemként labirintusban mászkálás a legkisebbeknek is bátran ajánlható, a vadnyugati BANG! parti-játéknak ideális, míg Tikal feltárása hosszú és fáradalmas folyamat (de így is megéri).Jó szórakozást!

Ötlet.Minőség.Elfnet.hu | 2011-2021 | Minden jog fenntartva.