ImpresszumMi az az Elfnet.hu?

Az Elfnet.hu egy ingyenesen magyar nyelvű honlap, amely saját termékeket mutat be, illetve különböző témákban írt cikkeket közöl. Célunk egy független, hiteles és minőségi weboldal üzemeltetése, amely számos különleges járművet, tárgyat és sok mást mutat be. Egyszerre kívánunk tartalmas kikapcsolódást nyújtani, ismeretterjesztő jellegű írásokat megjelentetni és felkelteni az adott eszköz vagy téma iránt az érdeklődést (a fentiekkel kapcsolatos további információk az „Az Elfnetről” menüpont alatt találhatóak).


Az elmúlt évi (korábbi és jelenlegi) tevékenységünket tömören a 2020-es Elmanach mutatja be.


Kapcsolat

Amennyiben kérdése, véleménye van vagy valamilyen, az Elfnet.hu-n található hibát szeretne bejelenteni, kérjük írjon az alábbi e-mail címre: elfnet@elfnet.huJogi nyilatkozat

Az Elfnet.hu (továbbiakban: honlap) meglátogatásával valamennyi felhasználó elfogadja az alábbiakban meghatározott felhasználási és adatvédelmi feltételeket, illetve egyéb vonatkozó jogszabályokat.

A honlapon megjelenő cikkek és más médiumok pontosságáért a fenntartó felelősséget nem vállal (de mindent megteszünk annak érdekében, hogy a feltüntetett információk helyesek, precízek és naprakészek legyenek). Részben ebből következően fenntartjuk a jogot, hogy a honlap egyes részeit vagy egészét bármikor módosítsuk, illetve ideiglenesen vagy véglegesen elérhetetlenné tegyük.

A honlapon szereplő minden írás és a ”Termékeink” menüpont minden (külön nem jelölt) képe a honlap tulajdonát képezi. A cikkekben szereplő képek különböző forrásokból származnak. Amennyiben Ön a honlapon szereplő egy vagy több kép jogtulajdonosa, ezt bizonyítani tudja és kifogásolja az adott alkotás felhasználását, kérjük jelezze felénk (a elfnet@elfnet.hu címen), hogy mihamarabb eltávolíthassuk. Az ebből adódó esetleges károkért a fenntartó felelősséget nem vállal, a felhasznált, harmadik személytől származó képekből bevételünk nem származik.

Az Elfnet.hu-n megjelenő minden cikk és más tartalom szerzői jogvédelem hatálya alá esik, a szerzők, illetve az Elfnet.hu minden ezzel kapcsolatos jogot fenntartanak. Az oldal bármely részének üzleti célú felhasználása (a szerzők és a honlap-tulajdonosok írásbeli hozzájárulásának kivételével) tilos.

Ugyanakkor a honlap egyes része vagy egésze saját, nem kereskedelmi céllal (a forrás megjelölése mellett) szabadon letölthető, kinyomtatható, más honlapról az Elfnet.hu-ra mutató link elhelyezhető. A honlapról letöltött anyagokban szereplő, az Elfnet.hu és más cégek vagy magánszemélyek logóit módosítani vagy kitörölni, illetve a forrás-megjelölést eltávolítani tilos.

Ezen kívül kijelentjük, hogy a honlap nem támogat politikai, vallási vagy ideológiai eszméket - a honlapon szereplő, részben jogi korlátozás alá eső önkényuralmi jelképek és eszmék bemutatása kizárólag ismeretterjesztő célt szolgál.

Végül fenntartjuk a jogot, hogy jelen jogi nyilatkozat tartalmát megváltoztassuk azzal a kitétellel, hogy a változtatások az Elfnet.hu/impresszum (jelen) menüpont alatt feltüntetésre kerülnek.


Ötlet.Minőség.Elfnet.hu | 2011-2021 | Minden jog fenntartva.