FórumTisztelt látogató!

A honlap ezen része jelenleg (meghatározatlan ideig) nem üzemel. Majd szólunk, ha lesz változás, de egyenlőre nem mutatkozik rá kellően nagy igény és amúgy is: azt se tudjuk, mit csináljunk.


Nem először járok itt, miért nincs itt még mindig semmi?

Erre több válasz létezik. A rövid: lusták vagyunk (használni az eszünket).


És mi az olyan hosszú válasz, hogy szinte senki nem olvassa el?

Még mindig nem tudtuk kitalálni, hogy mire használjuk a fórumot. Persze, látogatók megjegyzéseinek tárolására, de azon belül is milyen fajtákra? Véleményünk szerint (esetünkben) háromféle bejegyzés jöhet szóba, de egyiket sem szeretnénk a fórumon látni.

1.: Fontos és releváns megjegyzés:

Amennyiben hibát talál a honlapon (pl.: lemaradt egy ékezet vagy valamelyik repülő igazából helikopter), azt igyekszünk minél előbb kijavítani. Amennyiben ilyet talál (és van kedve), írjon az elfnet@elfnet.hu címre, hogy minél előbb kigyomlálhassuk (az efféle kommentet köszönjük, de kijavítás után feleslegessé válnak).

2.: Nem fontos, de releváns:

A honlap cikkei 2-5 (eredetileg 3) A4-es oldalnyi szöveget tartalmaznak, ezért óhatatlanul sok minden kimarad (néhány cikk így is túlságosan terjengősre sikerült). Tényleg marha jó, hogy például a Batman: A rém álarca című rajzfilmben a főcímben felhangzó túlvilági kántálás alatt a kórus valójában a készítők neveit énekli visszafelé (fonetikusan), de ha minden ilyet beleírnánk a cikkekbe, akkor közel végtelen iratfolyamok jönnének létre, ami miatt sokan bele sem kezdenének az adott oldal elolvasásába (a mi célunk az, hogy felkeltsük az érdeklődést, továbbolvasásra ösztönözve a látogatót).

3.: Nem fontos és nem releváns:

Ez teszi ki a legtöbb oldalon a kommentek 99,9%-át. Ide soroljuk az "Első", a "Az imént megtekintett videó intellektuális szintje nem üti meg a gutát" és a "Bontott téglát (v)ennék" típusú megjegyzéseket. Ezek többségére egészen egyszerűen senki nem kíváncsi (napi tíz cicás videóra és a lefotózott ebédre sem).

Majd kitalálunk valami kompromisszumos javaslatot, de ez majdnem legalul van az elintézendő dolgok igencsak hosszú listáján.


És ez a rövid olvasata annak, hogyan vesztegessünk el úgy öt percet az életünkből, hogy közben ne tanuljunk semmit.

Ötlet.Minőség.Elfnet.hu | 2011-2021 | Minden jog fenntartva.